Select4U

Uitzenden

Het uitzenden van personeel is een goede manier om te voorzien in tijdelijke arbeidskrachten. Uitzenden stelt je in staat om bijvoorbeeld bij ziekte, piekwerkzaamheden, grote projecten of bij andere redenen de behoefte aan personeel op ta vangen. Uitzenden is daarom een ideale oplossing om op tijdelijke basis geschikte en vakbekwame kandidaten in te lenen. Heb je snel extra handen nodig op de werkvloer? Dan kan Select4U jou helpen door middel van het uitzenden van uitzendkrachten.

Hoe werkt uitzenden?

Uitzenden is een vorm van dienstverlening waarbij het uitzendbureau personeel ter beschikking stelt aan jouw bedrijf. Het uitzendbureau is formeel de werkgever maar jij hebt de dagelijkse leiding en stuurt de uitgezonden werknemers direct aan. In het geval van uitzenden liggen alle administratieve handelingen en ziekterisico’s bij het uitzendbureau.  Bij de traditionele manier van uitzenden richt het uitzendbureau zich op het samenbrengen van vraag en aanbod. Dit doet het uitzendbureau door een actieve werving van uitzendkrachten die het vervolgens kan uitzenden.

In de volgende situaties is gebleken dat uitzenden een  passende oplossing:

 • Jouw bedrijf te maken heeft met hoge pieken en dalen in de productie. Bijvoorbeeld door grote eenmalige projecten of seizoensinvloeden
 • Door ziekte of uitval tijdelijke vervanging van personeel nodig is
 • Indien er behoefte is aan specifieke vakkennis die niet bij jouw vaste personeel aanwezig is
 • Jouw bedrijf flexibel moet zijn

Daarnaast kan uitzenden worden ingezet om eerst kennis te maken met een werknemer. Door eerst op basis van uitzenden een medewerker in jouw bedrijf mee ta laten draaien kan je een goed beeld krijgen van de capaciteiten van deze persoon. Indien dit bevalt kan het uitzenden worden beëindigd en de persoon eventueel in dienst worden genomen. Uiteraard dienen daar goede afspraken over te worden gemaakt met het uitzendbureau.

Wat zijn de voordelen van uitzenden?

Uitzenden kent vele voordelen. Voor werkgevers zijn dit de belangrijkste voordelen van uitzenden:

 • Het gemak van uitzenden. Het uitzendbureau gaat namelijk voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaten. Daarnaast regelt het uitzendbureau ook alle administratieve verplichtingen.
 • De flexibiliteit. Je kan snel en gemakkelijk opschalen of afschalen. Daarnaast weet je zeker dat je altijd vakbekwame uitzendkrachten hebt.
 • Geen werkgeversrisico’s. Het uitzendbureau neemt deze risico’s voor zijn rekening.

Uitzenden via Select4U

Heb jij op de korte termijn vakbekwame technische professionals nodig? Dan is uitzenden een hele goede oplossing! Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd met technische professionals. Daarnaast houden wij ons dagelijks bezig met de werving en selectie van personeel. Daardoor precies wat wij zelf in huis hebben en hoe wij de juiste kandidaten voor jouw bedrijf kunnen vinden.

Door onze kennis van de arbeidsmarkt, het inzicht in talent en de meest up-to-date kennis rondom uitzenden zorgen wij ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden tussen onze technische professionals en jouw organisatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Naast het uitzenden kunt u overigens ook voor detacheren bij ons terecht.

Het team

Maarten Wolvetang

 • 06 - 51 25 61 23
 • mw@select4u.nl
Contact

Petra Massop

 • 06 - 52 59 96 28
 • pm@select4u.nl
Contact