Select4U

Wij zijn op zoek naar jongeren die willen werken en leren in vooral de techniek! Herken jij jezelf hierin?

Metaal
Bouw
GROND, WEG- EN WATER
INSTALLATIE TECHNIEK
ELECTRO

Werken en opleiding

METAAL

Heb jij affiniteit met metaal? Vind je het gaaf om spullen te maken, samen te stellen en te construeren. En dit alles van metaal? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wij hebben met verschillende bedrijven in deze regio contact die staan te ’springen’ om starters in deze branche. Het enige wat we van jou verwachten is enige technische kennis of inzicht, de juiste motivatie en instelling.

Herken jij jezelf hierin, dan zijn er mogelijkheden om dit vak bij één van onze klanten te leren en in de praktijk ten uitvoer te brengen.

BOUW

Ben jij op zoek naar een bepaalde vrijheid in je werk, heb je geen bezwaar tegen vroeg opstaan en durf jij jouw handen uit de mouwen te steken? Wellicht ontstaan hier kansen. Is de juiste motivatie aanwezig gecombineerd met een gezonde dosis hersenen en een goede wil? Reageer dan op ons antwoordformulier. Dit is een unieke kans om een “bouwvakker” te worden.

Timmerindustrie:

Ook in de timmerindustrie zijn legio mogelijkheden. Wij zoeken jongeren die opgeleid willen worden in de interieurbranche waar je veelal projectmatig werkzaam bent. Maar ook in een timmerfabriek zoeken wij handige techneuten die een machine kunnen bedienen, programmeren en “aan de praat houden”.

GROND, WEG- EN WATER

Ben jij niet te beroerd om mee te werken, handen uit de mouwen te steken en met je voeten in de klei te staan? En ben jij bereid om eerst aan de schep te staan en sleuven te graven en/of de kraanmachinist bij te staan bij graafwerkzaamheden? Ben jij uit het juiste hout gesneden om in weer en wind in de buitenlucht te werken? Da ben jij misschien wel diegene die we zoeken.

INSTALLATIE TECHNIEK

Zoek jij een baan waarin je veel sleutelt, maar ook leidingen soldeert of preventief onderhoud pleegt en/of storingen zoekt en oplost aan verwarmingsinstallaties? Vind je het leuk om onderweg te zijn en bij particulieren “over de vloer” te komen? En/of hou je van klantencontact? Dan is deze tak van sport misschien wel iets voor jou.

ELECTRO

Vind jij het interessant om iets te maken, op afstand te regelen of iets te repareren waar een behoorlijke dosis nauwkeurigheid bij komt kijken? Dan is de elektro richting wellicht een goede keuze voor jou.

In deze branche kun je verschillende kanten op. Je kunt in de utiliteitsbouw machines aansluiten en aan het draaien maken of wat lager instappen en in de woningbouw elektriciteitsleidingen aanleggen en aansluiten. Maar er zijn legio opties om een mooie job te bemachtigen. Ben jij nauwkeurig, gemotiveerd en wil jij een interessante job bemachtigen? Reageer dan snel.

Herken jij jezelf hierin?

Neem nu contact op