Select4U

"Onze ambitie is samen met u telkens weer de juiste match te vinden".

Onze vacatures

Over Select4U

Select4U – Ulft is actief op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Dit alles met als specialiteit de technische arbeidsmarkt. Dit wil niet zeggen dat we geen andere beroepen bemiddelen want het tegendeel is waar. Wij bemiddelen namelijk in de techniek, industrie en in de logistieke sectoren. Het werkgebied is de Achterhoek, de Liemers en Arnhem. Door samenwerking met onder andere, een groot netwerk van technische bedrijven, technische intermediairs, UWV’s en overige brancheorganisaties heeft Select4U niet alleen continue gemotiveerd personeel dat op zoek is naar een nieuwe uitdaging maar ook een afzetmarkt bij boventalligheid van uw eigen personeel.

Ambitie

Onze ambitie is samen met u telkens weer de juiste match te vinden. Een goede verstandhouding tussen ons en u als werkgever of werkzoekende is daarbij van groot belang en essentieel voor het duidelijk in beeld krijgen van elkaars wensen en verwachtingen. Daarnaast zullen wij ons uiterste best doen u waar mogelijk te ondersteunen, begeleiden en van de juiste informatie te voorzien. Door intensief contact te onderhouden met beide partijen zijn wij in staat ons te onderscheiden. Een perfecte match begint tenslotte bij het verkrijgen en verstrekken van de juiste informatie zodat wij vervolgens onze deskundigheid hier op toe kunnen passen. Wij zijn op zoek naar partners die dezelfde denkwijze hebben en net als wij gaan voor kwaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid.

Visie

Select4U wil als intermediair iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn. We willen een persoonlijk, open, eerlijk, integer contact en voor de lange termijn vraag en aanbod bij elkaar brengen. Select4U onderscheidt zich dan ook door een persoonlijke benadering waarbij de mens centraal staat. De werkwijze van Select4U is gebaseerd op belangrijke pijlers:

 • Integriteit
 • Kwaliteit
 • Openheid en eerlijkheid
 • Kennis van zaken
 • Resultaatgerichtheid

Wij streven naar de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat van waaruit een langdurige overeenkomst kan voortvloeien.

Het team

Maarten Wolvetang

 • 06 - 51 25 61 23
 • mw@select4u.nl
Contact

Petra Massop

 • 06 - 52 59 96 28
 • pm@select4u.nl
Contact

Erik Bemers

 • 06 - 46 27 31 32
 • eb@select4u.nl
 • Locatie: Winterswijk
Contact

Branche organisatie

Wij werken conform de ABU-CAO. De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is de branche-organisatie binnen de uitzendbranche. Hiermee voldoen wij aan een aantal (strenge) lidmaatschapscriteria en gedragsregelswettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Meer informatie vindt u op www.abu.nl. Verloning & uitbetaling vindt plaats door Select4u Services, handelsnaam van HelloFlex People 200 BV. Dit bedrijf zorgt voor een zorgvuldige administratieve afhandeling en een duidelijke afrekening van gewerkte uren, inhoudingen, vakantiegeld, etc.

Daarnaast verzorgen zij de verzuimbegeleiding bij ziekte. Eens per vier weken krijgen de werknemers een loonstrook en ook verstrekken zij de jaaropgave die nodig is voor de belastingaangifte. Select4u Services, handelsnaam van HelloFlex People 200 BV, is lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (klik hier voor document) en SNA-Keurmerk (klik hier voor document) gecertificeerd en een deskundige partner voor opdrachtgevers en medewerkers.