Select4U

Uitzendbureau Arnhem

Select4U is als uitzendbureau actief in Arnhem en omgeving. Zit jouw organisatie in de Arnhem of omgeving en ben jij op zoek naar nieuw talent? Of wil jij via een uitzendbureau aan het werk in de omgeving van Arnhem? Dan ben je bij uitzendbureau Select4U aan het goede adres.

Wij zijn gevestigd in de buurt van Arnhem en vanuit daar bedienen wij als uitzendbureau zowel Arnhem als de directe omgeving. De medewerkers van ons uitzendbureau doen niets lever dan werkgevers en werkzoekenden in de omgeving van Arnhem aan elkaar koppelen! Om dit te bewerkstelligen leunen zij op hun kennis en ervaring op het gebied van uitzenden.

Wat is de specialisatie van ons uitzendbureau in Arnhem?

Select4U is een uitzendbureau die in de omgeving van Arnhem werkgevers en werkzoekenden bij elkaar brengt. Ons uitzendbureau heeft in Arnhem veel ervaring met het werven van personeel voor bedrijven in de technische sector. Onze medewerkers beschikken over zowel de kennis als ervaring als het gaat om uitzenden in Arnhem en omgeving. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van zowel technische professionals als technische bedrijven. Voor je het weet hebben wij de  juiste match gemaakt tussen werkgever en werkzoekende.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Arnhem?

Ons uitzendbureau heeft in Arnhem en omgeving voornamelijk vacatures voor de technische sector. Zoek jij een nieuwe baan in de techniek? Of heb jij op de korte termijn vakbekwame technische professionals nodig? Wij hebben als uitzendbureau in Arnhem een groot netwerk opgebouwd met technische professionals. Daardoor precies wat wij zelf in huis hebben en hoe wij de juiste match moeten maken.

Door onze kennis van de arbeidsmarkt in Arnhem en omgeving, het inzicht in talent en de meest up-to-date kennis rondom uitzenden zorgen wij ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden tussen technische professionals en technische bedrijven. Bekijk hier onze vacatures. Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons uitzendbureau in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het team

Maarten Wolvetang

  • 06 - 51 25 61 23
  • mw@select4u.nl
Contact

Petra Massop

  • 06 - 52 59 96 28
  • pm@select4u.nl
Contact