Select4U

Technisch detacheringsbureau

Select4U is een technisch detacheringsbureau voor alle organisaties die op zoek zijn naar ambitieuze technici met up-to-date vakkennis en ervaring binnen de technische branche. Bij detachering huur je als bedrijf (extra) personeel in via een technisch detacheringsbureau. Concreet betekent dit dat het personeel in dienst is van het technische detacheringsbureau maar middels detacheren werkzaam is binnen jouw organisatie. Om jouw organisatie te helpen bij deze zoektocht hebben wij door de jaren heen een uitgebreid netwerk van ambitieuze technici opgebouwd.

Waarom een technisch detacheringsbureau?

Waarom zou je gebruik maken van een technisch detacheringsbureau? Dat is simpel. In de huidige arbeidsmarkt zijn goed opgeleide technici moeilijk te vinden en wij weten dat als geen ander. Daarom hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van ambitieuze technici met zowel vakkennis als ervaring. Daarnaast hebben wij door de jaren heen de technische arbeidsmarkt zeer goed leren kennen. Als technisch detacheringbureau weten wij dus precies waar wij moeten zoeken en wie wij moeten hebben om de perfecte match voor jouw organisatie te vinden. Als je een technische professional zoekt zullen wij er alles aan doen om een geschikte kandidaat te vinden die aan alle criteria voldoet. Wij zijn niet voor niets een detacheringsbureau die gespecialiseerd is in de technische branche.

Technisch detacheringsbureau Select4U

Select4U is een technisch detacheringsbureau dat door de jaren heen een groot netwerk heeft opgebouwd met technische mensen. Wij detacheren alleen echte specialisten die direct impact kunnen hebben binnen jouw organisatie. Om dit te bewerkstelligen ondersteunen wij onze klanten van begin tot eind in de zoektocht naar een geschikte kandidaat die aan alle criteria voldoet. Als technisch detacheringsbureau weten wij immers precies wat wij in huis hebben en kunnen wij dat effectief vertalen naar jouw eisen.

Door onze kennis van de arbeidsmarkt, het inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van detacheren zorgen wij ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden tussen onze technische professionals en jouw organisatie. Denkt je aan detacheren of wilt je meer informatie over de mogelijkheden bij ons technisch detacheringsbureau? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Het team

Maarten Wolvetang

  • 06 - 51 25 61 23
  • mw@select4u.nl
Contact

Petra Massop

  • 06 - 52 59 96 28
  • pm@select4u.nl
Contact