Select4U

Nieuws

Wijziging fasen systeem

09 februari 2022

Wijziging fasen systeem vanaf 3 januari 

Vanaf 3 januari 2022 werken wij met een gewijzigde fasen systeem, in het fasen systeem wordt uitgelegd in welke fase een uitzendkracht beland als hij in dienst komt. Uitzendkrachten die vanaf 3 januari 2022 beginnen worden in dit nieuwe fasen systeem geleid. Uitzendkrachten die reeds voor 3 januari 2022 zijn begonnen met hun baan vallen onder het oude fasen systeem tot een nieuwe fase bereikt wordt. 

Wat verandert er?  

Fase A 

Het fase A systeem was voorheen 78 gewerkte weken dit is veranderd naar 52 gewerkte weken. 

 

Fase B 

Het fase B systeem was voorheen 4 jaar en maximaal 6 contracten. Dit wil zeggen dat de uitzendkracht in die 4 jaar tijd die hij werkzaam is maximaal 6 contracten aangeboden krijgt, hierna komt hij in fase C. Vanaf 3 januari 2022 is dit veranderd naar 3 jaar en maximaal 6 contracten, de gewerkte jaren is dus met 1 jaar verminderd.                                            

 

Fase C 

In fase C zijn geen verdere veranderingen ingebracht, Na fase B word je ingeleid in fase C en dit gaat via een contract voor een onbepaalde tijd. 

 

Via deze link: https://www.select4u.nl/downloads gaat u naar de downloads van Select4U. Hier staan 2 linkjes met fasen systeem voor 3 januari en vanaf 3 januari 2022 hierin staat alles nog een keer beschreven. 

We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd, bij verdere vragen kun je uiteraard altijd contact opnemen met ons! 

 

Select4U.