Select4U

Nieuws

Even voorstellen

31 januari 2023

Ik ben 16 jaar jong en ik zit op het Graafschap college in Doetinchem. Daar studeer ik Legal, Insurance & HR specialist niveau 4. Ik zit in het 1ste jaar. Ik hou ervan om soms helemaal niks te doen en Netflix te kijken, ik bak graag en houd van het lezen van trillers/misdaad en fantasie. Ik werk bij de supermarkt, meestal op vrijdag en zondag. Hiermee kan ik een extra zakcentje verdienen en anders kom ik nooit mijn kamer uit 😉. (tenzij mijn vriendinnen me eruit trekken).  En wanneer het mijn vriendinnen lukt om me uit mijn kamer te krijgen houd ik van winkelen, het liefste als het een graad of 20 is en als de zon schijnt.

Ik hoop dat ik later of Strafrechtadvocaat kan worden of forensisch onderzoeker aangezien ik het heel interessant vind. De reden dat ik het zo interessant vind is omdat ik me afvraag wat er in die mensen hun hoofd omgaat wanneer ze zoiets doen en met deze banen krijg je het hele proces mee.

Ik hou van de vakken biologie en wiskunde aangezien dat bijna het enige is waar ik hoger dan een 6 voor haal. Ik loop hier stage omdat ik het een leuke plek vindt en ik hoop te leren wat er in een uitzendbureau van binnenuit gebeurt. Ik hoop mijn concentratie te verbeteren hier en beter te worden in plannen.