Nieuws

Nieuwe stagiair van Select4u

23 september 2021

Ik ben Sevda Sahin 19 jaar jong en woon sinds kort in de achterhoek voor de liefde. Voorheen heb ik mijn hele leven gewoond in Dordrecht.

Ik hou me in het dagelijks leven veel bezig met het ontwikkelen van mezelf en met mijn school. Soms vind ik het ook leuk om een grote wandeling te doen.

Ik heb voorheen mijn opleiding secretarieel medewerker niveau2 afgerond op het Zadkine college in Rotterdam. Toen heb ik goed nagedacht voor mijn vervolgopleiding en ben ik terecht gekomen bij junior accountmanager. Waarom? Ik heb 1.5 jaar gewerkt bij de mediamarkt als verkoopmedewerker waar ik mezelf veel heb ontwikkeld en zo kreeg ik interesse in de opleiding junior accountmanager.

Momenteel studeer ik aan de opleiding junior accountmanager niveau4 op het Graafschap college in Doetinchem, en loop ik stage bij Select4u waar ik twee keer in de week aanwezig ben. Hier verricht ik de volgende taken: het bij houden van de vacatures de website checken en wijzigingen toepassen indien nodig. Ook hou ik me bezig met social media.

Ik vind het ook ontzettend leuk om stage te lopen bij select4u, ik leer veel en ontwikkel mezelf elke dag, elke dag is anders!